Яєчний суп

Інгредієнти

  • 600 мл китайського курячого бульйону (див. тут)
  • 3 яйця
  • велика жменя замороженого зеленого горошку
  • 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
  • мелений білий перець
  • сіль
  • Для подачі:
  • жменя листя кінзи
  • 1 невеликий чилі, за бажанням
  • соєвий соус

Приготування

  1. 1. У невеликій мисочці змішати крохмаль з 3 ст. л. води. Довести до кипіння бульйон, додати, не розморожуючи, горошок, сіль і перець, ще раз довести до кипіння.
  2. 2. Влити в бульйон суміш крохмалю і води, попередньо ще раз розмішати. Варити, весь час помішуючи, до загустіння, 1 хв. Зняти з вогню.
  3. 3. Поки бульйон закипає, злегка збити в мисці яйця. У знятий з вогню бульйон влити яйця і швидко розмішати паличками, зробивши три енергійних «кола» по каструлі. Закрити кришкою і залишити на 2 хв. Подавати, посипавши кінзою і кільцями чилі, за бажанням – з соєвим соусом.