Овочевий салат з кускусом

Інгредієнти

  • червоний солодкий перець – 1 шт.
  • маслини без кісточок – 50 г
  • гілочки м’яти – 2 шт.
  • червоний винний оцет – 1 ст. л.
  • салатний огірок – 1 шт.
  • кускус – 200 г
  • сіль, перець
  • рослинна олія – 2 ст. л.

Приготування

  1. 1. Кускус приготувати згідно до інструкції на упаковці, дати охолонути.
  2. 2. Огірок очистити від шкірки. Перець вимити, розрізати навпіл і видалити серцевину. Нарізати огірок і перець невеликими кубиками, скласти в миску, приправити сіллю і перцем. Дати постояти 10 хв.
  3. 3.Маслини нарізати кружками, м’яту вимити, обсушити і розібрати на листочки. Кускус перекласти в салатницю, додати огірки і перець разом з соком, що виділився, приправити оцтом і олією, перемішати. Посипати салат гуртками маслин і листочками м’яти.