Тайський соус з чилі і лаймом

Тайський соус з чилі і лаймом

Інгредієнти

  • Сік Лайма: 1/3 чашка
  • соус рибний (корейська): 2 столові ложки
  • Самбал оелек: 1 чайна ложка
  • Цукор тростинний: 2 1/2 столові ложки
  • Часник: 1 столова ложка, (подрібнений)
  • Перець Чилі: 2 штуки, (тайська)
  • Цибуля зелена: 1 штука, (порубати)
  • Базилік: 1/2 чайна ложка, (сушений)
  • Кінза: 1 столова ложка, (порубати)

Інструкція

  • Об’єднуємо всі інгредієнти в мисці. Охолоджуємо протягом принаймні 30 хвилин (краще протягом ночі).
  • Подаємо з улюбленими смаженими стравами.