Омурайс — покроковий рецепт

Омурайс - покроковий рецепт Омурайс — покроковий рецепт

Інгредієнти

  • Рис відварний: 1 чашка
  • Яйця курячі: 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста: 50 грамів
  • куряче філе: 120 грамів
  • Горошок зелений консервований: 1/4 чашка
  • Кукурудза консервована: 1/4 чашка
  • Олія рослинна: 1 столова ложка
  • Часник: 1 зубчик
  • Томатна паста: 1 столова ложка
  • кетчуп: 2-3 столові ложки
  • Сіль: за смаком
  • Чорний перець: за смаком

Інструкція

  • 1. Розбиваємо яйця в глибоку миску, збиваємо, додаємо сіль і перець. Відкладаємо в сторону. Нарізаємо цибулю і часник. Куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки.
  • 2. Нагріваємо сковороду, додаємо рослинне масло. Додаємо шматочки курки в сковороду. Потім цибулю і часник. Обсмажуємо на сильному вогні (періодично помішуючи), до готовності м’яса.
  • 3. Додаємо в сковороду кукурудзу та зелений горошок. Обсмажуємо при постійному помішуванні протягом приблизно 30 секунд.
  • 4. Додаємо томатну пасту (1 ст. л.) і кетчуп (1 ½ ст. л.), перемішуємо протягом 1 хвилини.
  • 5. Додаємо 1 чашку вареного рису і добре перемішуємо.
  • 6. Додаємо сіль і перець (за смаком). Готуємо при постійному помішуванні протягом 1 хвилини. Викладаємо рисову суміш з куркою на тарілку, відкладаємо вбік.
  • 7. Готуємо тонкий омлет. Додаємо в сковороду олію. Наливаємо збиті яйця.
  • 8. Коли омлет наполовину схопиться, в центр викладаємо рисову начинку з куркою.
  • 9. Загортаємо рисову начинку з куркою в омлет.
  • 10. Акуратно перевертаємо Омурайс на тарілку.
  • 11. Зверху поливаємо кетчупом. Подаємо до столу.