Національні страви
Як приготувати Віденський штрудель? Покроковий рецепт з фото.
Віденський штрудель Суперечки про те, хто придумав штрудель, сенсу не мають. Готували його на усій території Австрійської імперії аж до...
«Габаджоу» — рецепт з фото і відео. Як приготувати Габаджоу? Легко і швидко!
Габаджоу Сьогодні ми будемо готувати «Габаджоу або курка в кисло-солодкому соусі». Всім отримують безмежну радість від приготування пиСЧи-привіт. Даний рецепт...
Як приготувати Аджику «Вогник»? Покроковий рецепт з фото.
Аджика «Вогник» — Абхазька кухня Рецепт Аджики «Вогник» Національної Абхазької кухні. Інгредієнти — 1 кг помідор — 1 кг перець...
Як приготувати Французький цибульний пиріг? Покроковий рецепт з фото.
Французький цибульний пиріг Французький цибульний тарт з сиром припаде до смаку любителям несолодкої випічки. Щоб зробити пиріг більш ситним, в...
Як приготувати Неаполітанська великодній пиріг? Покроковий рецепт з фото.
Неаполітанська великодній пиріг Пастьера наполетана – це італійський пісочний пиріг з начинкою з рікотти. Приготуй його до великоднього столу 2015....
Показать ещё