Жюльєн з мови

Жюльєн мови з білими грибами.

Інгредієнти

  • Язик яловичий або свинячий — 0.5 кг.
  • Гриби смажені білі — 0,5 кг.
  • 3 яйця.
  • Сметана — 360 р.
  • Лимон.
  • Майонез — 100 р.
  • Сир.
  • Кріп.
  • Борошно 30 р.
  • Перець горошком, лавровий лист.

Приготування

  1. Промиваємо й варимо мови до готовності, приблизно 2 години. У воду треба додати лавровий лист, перець горошком, петрушку, посолити.
  2. Заливаємо мова холодною водою на 5-10 хвилин і промиваємо.
  3. Очищаємо мову від шкірки.
  4. Далі пасеруємо борошно на маслі до золотистого кольору
  5. Туди ж додаємо гриби. Якщо гриби вже смажені, то просто розігріваємо.
  6. Викладаємо гриби в горщики
  7. Беремо яйця, сметану , майонез і лимон.
  8. Взаблтываем яйця, сметану, майонез і сік третини лимона, сіль за смаком
  9. Нарізаємо мову і викладаємо в горщики поверх грибів.
  10. Заливаємо в горщики взболтанную суміш
  11. Зверху посипаємо кропом, і потім сиром
  12. Запікаємо в духовці до готовності, приблизно 45 хвилин і готово!