Печиво Лебкюхен

Інгредієнти

  • яйце – 1 шт.
  • темний мед – 6 ст. л.
  • коричневий цукор – 4,5 ст. л.
  • порошок чилі – 0,25 ч. л.
  • просеянная борошно блинная – 400 г
  • кондитерські прикраси
  • розм’якшене вершкове масло – 100 г
  • білок – 1 шт.
  • цукрова пудра – 200 г
  • мелений імбир – 1 ч. л.
  • мелена гвоздика – 0,5 ч. л.

Приготування

  1. У мисці збити вершкове масло з цукром. Постійно помішуючи, додати яйце і мед. Всипати борошно і спеції. Вимісити тісто, загорнути його в харчову плівку і прибрати в холодильник на 30 хв. Тісто розкачати в тонкий пласт і з допомогою кондитерських виїмок виріжте з нього різні фігурки. Покласти їх на змащене маслом деко і випікати 10 хвилин при температурі 190°С. Остудити на решітці.
  2. Приготувати глазур. Злегка збити білок і поступово змішати з цукровою пудрою. Покрити печива малюнком з глазурі і оформити кондитерськими прикрасами.