Варіації на тему «Панчо»

Інгредієнти

  • 2 яйця
  • 1/3 склянки цукру
  • 1/2 склянки борошна
  • 1/3 чл солі
  • 1 чл розпушувача
  • пару ложок какао ( у мене несквік)
  • для крему:
  • грам 700 сметани 20%
  • 3 пакетик згущувача для вершків
  • де то склянка цукру. сорі сипалося на око і смак
  • 150-200 грам замороженої вишні
  • трохи горіхів на ваш смак, у мене арахіс солоний , промитий і просушений

Приготування

  1. збиваємо білки з цукром

  2. додаємо розпушувач , борошно, сіль,

  3. какаю(несквік)

  4. у цей час розморожуємо нашу вишню…

  5. виливаємо наше тісто у форму, кладемо на дно пергамент або змащуємо маслом

  6. ріжемо вишеньки на половинки…

  7. наші горішки

  8. дістаємо наш бісквіт… температуру не знаю, у мене 7… вибачте час засечено не було…

  9. але випеклися досить швидко…мені здалося 15 хвилин
  10. виймаємо бісквіт з форми і даємо трохи охолонути…

  11. відрізаємо у нього низ… викладаємо на місце дислокації нашого торта…

  12. збиваємо сметану з цукром… ви скажіть , як , така нежирна сметана не збивається, так, я погоджуся, але тк хотілося знизити калорійність і збільшити легкість, була сперта ідея десь в інтернеті , що , якщо додати загущувач для вершків, сметану можна брат будь-яку, перевірено, це так!

  13. я брала 3 пакетика згущувача…

  14. ріжемо залишок коржа на хаотичні брусочки…
  15. все готово для складання панчо

  16. викладаємо на корж горіхи, вишні…

  17. мочаємо шматочки коржа у сметану, укладаємо зверху вишні і горіхів, потім опеньків вишню горіхи шматочки…

  18. обмазуємо нашу гору залишками сметани

  19. у зв’язку з моєю давньою війною з топленим шоколадом я використовую ось це, але хто дружить з шоколадом може використовувати його…

  20. ну ось результат… прибираємо результат в холодильник і чекаємо пару годин..

  21. сподіваюся Вам сподобається